Bagerier i Jordbro

Annons:
Hitta bageri i Jordbro - alla trevliga och mysiga bagerier i Jordbro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Jordbro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Jordbro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Jordbro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Jordbro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Jordbro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Jordbro som passar dig.

Sandells Bageri, K G
Dåntorpsv. 33
136 50 JORDBRO


Lilla Mixen O Bageri
S. Jordbrov. 171
137 62 JORDBRO

Annons:

Fika och frallor i Jordbro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Jordbro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Jordbro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Jordbro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Jordbro

I Jordbro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Jordbro som också kan vara av intresse.

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här kan du läsa mer om Jordbro om du vill veta mer än saker om bagerier i Jordbro.

I Jordbro hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Jordbro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: