Bagerier i Johanneshov

Annons:
Hitta bageri i Johanneshov - alla trevliga och mysiga bagerier i Johanneshov som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Johanneshov och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 11 olika bagerier i Johanneshov. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Johanneshov erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Johanneshov

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Johanneshov. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Johanneshov som passar dig.

Crescat HB
Finn Malmgrens v. 92
121 50 Johanneshov


Nybergs Bageri & Konditori i Stockholm AB
Styckmästarg. 4
121 62 JOHANNESHOV


Gateau Bageri
Hallgränd 3
121 62 JOHANNESHOV


Friendlys Corner På Södra Sidan AB
Arenav. 63
121 77 JOHANNESHOV


AB Geten Stockholm
Kärrtorpsplan 7
121 55 JOHANNESHOV


Coop Konsum
Halmstadsv. 37
121 53 JOHANNESHOV


Prebaked Scandinavia AB
Coop Konsum
Finn Malmgrens v. 11 Hammarbyhöjden
121 38 Johanneshov


Coop Konsum
Lågskärsv. 15 Kärrtorp
121 55 JOHANNESHOV


Gateau
Hallgränd 3
121 62 JOHANNESHOV


Konditori Milano - Borgs Bageri
Gullmarsv. 8
121 40 JOHANNESHOV

Annons:

Fika och frallor i Johanneshov

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Johanneshov är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Johanneshov. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Johanneshov från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Johanneshov som också kan vara av intresse.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du läsa mer om Johanneshov om du vill veta mer än saker om bagerier i Johanneshov.

I Johanneshov hittade vi sammanlagt 11 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Johanneshov som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: