Bagerier i Järna

Annons:
Hitta bageri i Järna - alla trevliga och mysiga bagerier i Järna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Järna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Järna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Järna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Järna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Järna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Järna som passar dig.

Konditori Lilla Maräng
Storg. 3
153 30 Järna


Saltå Kvarn
Saltå 3 SALTÅ KVARN
153 91 JÄRNA


Järna vedugnsbageri
Sandtorpsv. 15
153 30 Järna


COOP
Löwens v. 2
153 36 Järna


Almviksgårds Bageri
Almvik 10
153 95 JÄRNA

Annons:

Fika och frallor i Järna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Järna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Järna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Järna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Järna

I Järna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Järna som också kan vara av intresse.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om Järna om du vill veta mer än saker om bagerier i Järna.

I Järna hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Järna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: