Bagerier i Hölö

Annons:
Hitta bageri i Hölö - alla trevliga och mysiga bagerier i Hölö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hölö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hölö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hölö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hölö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hölö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hölö som passar dig.

Coop Konsum
Centralv. 11
153 71 HÖLÖ

Annons:

Fika och frallor i Hölö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hölö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hölö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hölö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hölö

I Hölö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hölö som också kan vara av intresse.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan du läsa mer om Hölö om du vill veta mer än saker om bagerier i Hölö.

I Hölö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hölö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: