Bagerier i Haninge

Annons:
Hitta bageri i Haninge - alla trevliga och mysiga bagerier i Haninge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Haninge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Haninge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Haninge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Haninge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Haninge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Haninge som passar dig.

Stegsholms gårdscafe och bageri
Gålöv. 28
136 91 Haninge

Annons:

Fika och frallor i Haninge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Haninge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Haninge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Haninge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Haninge

I Haninge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Haninge som också kan vara av intresse.

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan du läsa mer om Haninge om du vill veta mer än saker om bagerier i Haninge.

I Haninge hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Haninge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: