Bagerier i Handen

Annons:
Hitta bageri i Handen - alla trevliga och mysiga bagerier i Handen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Handen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Handen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Handen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Handen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Handen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Handen som passar dig.

Bröd&Mat i Handen AB
Vendelsöv. 57
136 44 Handen


Malmens Konditori
Bragev. 2
136 38 HANDEN

Annons:

Fika och frallor i Handen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Handen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Handen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Handen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Handen

I Handen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Handen som också kan vara av intresse.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om Handen om du vill veta mer än saker om bagerier i Handen.

I Handen hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Handen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: