Bagerier i Hallstavik

Annons:
Hitta bageri i Hallstavik - alla trevliga och mysiga bagerier i Hallstavik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hallstavik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hallstavik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hallstavik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hallstavik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hallstavik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hallstavik som passar dig.

Tempo
Kustv. 4
763 30 Hallstavik

Annons:

Fika och frallor i Hallstavik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hallstavik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hallstavik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hallstavik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hallstavik

I Hallstavik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hallstavik som också kan vara av intresse.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallstavik om du vill veta mer än saker om bagerier i Hallstavik.

I Hallstavik hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hallstavik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: