Bagerier i Farsta

Annons:
Hitta bageri i Farsta - alla trevliga och mysiga bagerier i Farsta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Farsta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Farsta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Farsta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Farsta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Farsta som passar dig.

Coop Konsum
Farsta Strandplan 15
123 71 FARSTA


Maries Hörna
Pepparv. 11
123 56 Farsta


Coop Konsum
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Annons:

Fika och frallor i Farsta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Farsta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Farsta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Farsta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Farsta som också kan vara av intresse.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker om bagerier i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Farsta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: