Bagerier i Enskede Gård

Annons:
Hitta bageri i Enskede Gård - alla trevliga och mysiga bagerier i Enskede Gård som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Enskede Gård och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Enskede Gård. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Enskede Gård erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Enskede Gård

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Enskede Gård. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Enskede Gård som passar dig.

Enskedeparkens Bageri AB
Revisorsv. 12
120 47 Enskede


Enskedeparkens Bageri & Café
Enskede Gårdsv. 3
120 47 Enskede

Annons:

Fika och frallor i Enskede Gård

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Enskede Gård är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Enskede Gård. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Enskede Gård från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Enskede Gård

I Enskede Gård finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Enskede Gård som också kan vara av intresse.

Enskede gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Johanneshov, Gamla Enskede, Enskedefältet och Årsta. Stadsdelen saknar ett stadsdelscentrum, närmaste finns i Johanneshov och Gamla Enskede. Namnet Enskede gård kommer från det tidigare säteriet och storgodset Enskede gård, som ligger vid Enskede gårdsväg 25.

Yta: 86 hektar
Invånarantal: 2871, år

Här kan du läsa mer om Enskede Gård om du vill veta mer än saker om bagerier i Enskede Gård.

I Enskede Gård hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Enskede Gård som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: