Bagerier i Ekerö

Annons:
Hitta bageri i Ekerö - alla trevliga och mysiga bagerier i Ekerö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ekerö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ekerö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ekerö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ekerö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ekerö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ekerö som passar dig.

Queens Konditori & Bageri
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ


Coop Konsum
Träkvista Torg
178 37 Ekerö

Annons:

Fika och frallor i Ekerö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ekerö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ekerö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ekerö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ekerö som också kan vara av intresse.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om Ekerö om du vill veta mer än saker om bagerier i Ekerö.

I Ekerö hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ekerö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: