Bagerier i Edsbro

Annons:
Hitta bageri i Edsbro - alla trevliga och mysiga bagerier i Edsbro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Edsbro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Edsbro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Edsbro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Edsbro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Edsbro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Edsbro som passar dig.

Drömkåken Gårdscafé & Butik HB
Sättrabyvägen 159
EDSBRO

Annons:

Fika och frallor i Edsbro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Edsbro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Edsbro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Edsbro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Edsbro

I Edsbro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Edsbro som också kan vara av intresse.

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Här kan du läsa mer om Edsbro om du vill veta mer än saker om bagerier i Edsbro.

I Edsbro hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Edsbro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: