Bagerier i Djursholm

Annons:
Hitta bageri i Djursholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Djursholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Djursholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Djursholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Djursholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Djursholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Djursholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Djursholm som passar dig.

Coop Konsum
Vendev. 13
182 69 Djursholm


Gateau Bageri & Café Djursholm
Djursholms Torg
Djursholm

Annons:

Fika och frallor i Djursholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Djursholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Djursholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Djursholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Djursholm

I Djursholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Djursholm som också kan vara av intresse.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Djursholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Djursholm.

I Djursholm hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Djursholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: