Bagerier i Djurhamn

Annons:
Hitta bageri i Djurhamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Djurhamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Djurhamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Djurhamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Djurhamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Djurhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Djurhamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Djurhamn som passar dig.

Munkens Konditori AB
Gransbergsv. 12
139 73 Djurhamn

Annons:

Fika och frallor i Djurhamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Djurhamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Djurhamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Djurhamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Djurhamn

I Djurhamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Djurhamn som också kan vara av intresse.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du läsa mer om Djurhamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Djurhamn.

I Djurhamn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Djurhamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: