Bagerier i Dalarö

Annons:
Hitta bageri i Dalarö - alla trevliga och mysiga bagerier i Dalarö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Dalarö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Dalarö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Dalarö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Dalarö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Dalarö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Dalarö som passar dig.

Kaxås vedugnsbageri
Magnev. 1
137 70 DALARÖ

Annons:

Fika och frallor i Dalarö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Dalarö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Dalarö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Dalarö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Dalarö

I Dalarö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Dalarö som också kan vara av intresse.

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalarö om du vill veta mer än saker om bagerier i Dalarö.

I Dalarö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Dalarö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: