Bagerier i Bro

Annons:
Hitta bageri i Bro - alla trevliga och mysiga bagerier i Bro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bro som passar dig.

Mazarin Konditori & Bageri
Fjärilsstigen 4
197 35 Bro

Annons:

Fika och frallor i Bro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bro

I Bro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bro som också kan vara av intresse.

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Här kan du läsa mer om Bro om du vill veta mer än saker om bagerier i Bro.

I Bro hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: