Bagerier i Bandhagen

Annons:
Hitta bageri i Bandhagen - alla trevliga och mysiga bagerier i Bandhagen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bandhagen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Bandhagen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bandhagen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bandhagen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bandhagen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bandhagen som passar dig.

Engelbrekts Konditori & Bageri
Högdalsgången 34
124 54 Bandhagen


Coop Konsum
Högdalsgången 19 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Café Chateau
Skärlingebacken 2
124 33 BANDHAGEN


Rågsveds Konditori AB
Rågsvedstorget 5
124 65 Bandhagen


Konditori Vallmofröt
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN

Annons:

Fika och frallor i Bandhagen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bandhagen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bandhagen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bandhagen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bandhagen som också kan vara av intresse.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om Bandhagen om du vill veta mer än saker om bagerier i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bandhagen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: