Bagerier i Årsta

Annons:
Hitta bageri i Årsta - alla trevliga och mysiga bagerier i Årsta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Årsta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Årsta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Årsta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Årsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Årsta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Årsta som passar dig.

Crew24
Gullmarsv. 42 B
120 39 ÅRSTA


ICA Supermarket Årsta
Årstav. 43
120 52 årsta


Coop Nära
Siljansv. 66
120 57 ÅRSTA

Annons:

Fika och frallor i Årsta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Årsta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Årsta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Årsta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Årsta

I Årsta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Årsta som också kan vara av intresse.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du läsa mer om Årsta om du vill veta mer än saker om bagerier i Årsta.

I Årsta hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Årsta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: