Bagerier i Älvsjö

Annons:
Hitta bageri i Älvsjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Älvsjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Älvsjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Älvsjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Älvsjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Älvsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Älvsjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Älvsjö som passar dig.

Älvsjö Konditori & Bageri
Johan Skyttes v. 204
125 34 älvsjö


Coop Nära
Stamg. 4
125 74 älvsjö


Johansson Bröd AB, Gunnar
Johan Skyttes v. 310
125 34 älvsjö


Modern Pastry Stockholm AB
G. Huddingev. 412
125 42 ÄLVSJÖ


Gamla Östberga Bageri AB
Fiholmsv. 34
125 71 ÄLVSJÖ

Annons:

Fika och frallor i Älvsjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Älvsjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Älvsjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Älvsjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Älvsjö som också kan vara av intresse.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du läsa mer om Älvsjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Älvsjö.

I Älvsjö hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Älvsjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: