Bagerier i Åkersberga

Annons:
Hitta bageri i Åkersberga - alla trevliga och mysiga bagerier i Åkersberga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åkersberga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 8 olika bagerier i Åkersberga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åkersberga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åkersberga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åkersberga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åkersberga som passar dig.

Naturbageriet Sattva
Centralv. 69
184 32 åkersberga


ICA Kvantum Åkersberga
Storängstorget 4
184 30 åkersberga


Naturbageriet Sattva Brothaus
Centralv. 69
184 32 åkersberga


Circle K
Centralv. 67
184 32 åkersberga


Smörkransen I Åkersberga AB
Skeppsgränd 5
184 30 åkersberga


ESBA Health and Food AB
Oxenstiernas v. 6 A
184 32 åkersberga


Smörkransen Hembageri
Stationsv. 5
184 50 åkersberga


Bagar Bröderna AB
Oxenstiernas v. 85
184 32 åkersberga

Annons:

Fika och frallor i Åkersberga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åkersberga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åkersberga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åkersberga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åkersberga som också kan vara av intresse.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du läsa mer om Åkersberga om du vill veta mer än saker om bagerier i Åkersberga.

I Åkersberga hittade vi sammanlagt 8 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åkersberga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: