Bagerier i Grisslehamn

Annons:
Hitta bageri i Grisslehamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Grisslehamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Grisslehamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Grisslehamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Grisslehamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Grisslehamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Grisslehamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Grisslehamn som passar dig.

Ronja Linusson Bageri AB
Grisslehamnsvägen 573
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:

Fika och frallor i Grisslehamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Grisslehamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Grisslehamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Grisslehamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Grisslehamn

I Grisslehamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Grisslehamn som också kan vara av intresse.

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Här kan du läsa mer om Grisslehamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Grisslehamn.

I Grisslehamn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Grisslehamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: