Bagerier i Vingåker

Annons:
Hitta bageri i Vingåker - alla trevliga och mysiga bagerier i Vingåker som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vingåker och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Vingåker. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vingåker erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vingåker

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vingåker. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vingåker som passar dig.

City Konditori AB
Storg. 3
643 30 Vingåker

Annons:

Fika och frallor i Vingåker

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vingåker är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vingåker. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vingåker från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vingåker

I Vingåker finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vingåker som också kan vara av intresse.

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Här kan du läsa mer om Vingåker om du vill veta mer än saker om bagerier i Vingåker.

I Vingåker hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vingåker som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: