Bagerier i Vagnhärad

Annons:
Hitta bageri i Vagnhärad - alla trevliga och mysiga bagerier i Vagnhärad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vagnhärad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vagnhärad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vagnhärad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vagnhärad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vagnhärad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vagnhärad som passar dig.

Forselius, Arne
KOLARTORPET
610 74 Vagnhärad


Hantverkarna Bak & Mat
N. Sundsv. 79
610 74 Vagnhärad

Annons:

Fika och frallor i Vagnhärad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vagnhärad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vagnhärad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vagnhärad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vagnhärad

I Vagnhärad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vagnhärad som också kan vara av intresse.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du läsa mer om Vagnhärad om du vill veta mer än saker om bagerier i Vagnhärad.

I Vagnhärad hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vagnhärad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: