Bagerier i Trosa

Annons:
Hitta bageri i Trosa - alla trevliga och mysiga bagerier i Trosa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Trosa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Trosa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Trosa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Trosa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Trosa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Trosa som passar dig.

Nilssons Bageri
V. Långg. 27
619 35 TROSA


Emmis konditori
Verktygsg. 2 A
619 33 TROSA


Ainas B&B, Café & Bageri I Trosa AB
Ö. Långg. 8
619 30 Trosa


Tre Små Rum Café och Bageri i Trosa AB
Ö. Långg. 8
619 30 Trosa

Annons:

Fika och frallor i Trosa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Trosa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Trosa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Trosa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Trosa

I Trosa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Trosa som också kan vara av intresse.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du läsa mer om Trosa om du vill veta mer än saker om bagerier i Trosa.

I Trosa hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Trosa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: