Bagerier i Torshälla

Annons:
Hitta bageri i Torshälla - alla trevliga och mysiga bagerier i Torshälla som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Torshälla och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Torshälla. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Torshälla erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Torshälla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Torshälla. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Torshälla som passar dig.

Coop Konsum
Brog. 8
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Fika och frallor i Torshälla

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Torshälla är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Torshälla. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Torshälla från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Torshälla

I Torshälla finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Torshälla som också kan vara av intresse.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du läsa mer om Torshälla om du vill veta mer än saker om bagerier i Torshälla.

I Torshälla hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Torshälla som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: