Bagerier i Strängnäs

Annons:
Hitta bageri i Strängnäs - alla trevliga och mysiga bagerier i Strängnäs som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Strängnäs och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Strängnäs. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Strängnäs erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Strängnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Strängnäs. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Strängnäs som passar dig.

Best Western Hotel Rogge
Gyllenhjelmsg. 20
645 30 STRÄNGNÄS


Coop Forum
Solberga Handelsv. 17
645 47 STRÄNGNÄS


Ekonomi & Projekt I Strängnäs AB
Aspö Skarpan 17
645 93 Strängnäs


Strängnäsprinsen Café HB
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs

Annons:

Fika och frallor i Strängnäs

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Strängnäs är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Strängnäs. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Strängnäs från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Strängnäs som också kan vara av intresse.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om Strängnäs om du vill veta mer än saker om bagerier i Strängnäs.

I Strängnäs hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Strängnäs som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: