Bagerier i Stallarholmen

Annons:
Hitta bageri i Stallarholmen - alla trevliga och mysiga bagerier i Stallarholmen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Stallarholmen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Stallarholmen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Stallarholmen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Stallarholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Stallarholmen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Stallarholmen som passar dig.

Konditori Selaön
Östav. 9
645 62 STALLARHOLMEN


Printz Bageri
Brog. 21
645 61 Stallarholmen


Mmh Invest AB
Brog. 21
645 61 Stallarholmen

Annons:

Fika och frallor i Stallarholmen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Stallarholmen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Stallarholmen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Stallarholmen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Stallarholmen som också kan vara av intresse.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du läsa mer om Stallarholmen om du vill veta mer än saker om bagerier i Stallarholmen.

I Stallarholmen hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Stallarholmen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: