Bagerier i Oxelösund

Annons:
Hitta bageri i Oxelösund - alla trevliga och mysiga bagerier i Oxelösund som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Oxelösund och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Oxelösund. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Oxelösund erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Oxelösund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Oxelösund. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Oxelösund som passar dig.

Birgers Konditori
Torgg. 9
613 30 Oxelösund


ICA Kvantum Oxelösund
Järntorget 7
613 30 Oxelösund


Jessicas Bageri
Järntorget 1
613 30 Oxelösund

Annons:

Fika och frallor i Oxelösund

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Oxelösund är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Oxelösund. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Oxelösund från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Oxelösund som också kan vara av intresse.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du läsa mer om Oxelösund om du vill veta mer än saker om bagerier i Oxelösund.

I Oxelösund hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Oxelösund som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: