Bagerier i Nyköping

Annons:
Hitta bageri i Nyköping - alla trevliga och mysiga bagerier i Nyköping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nyköping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 9 olika bagerier i Nyköping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nyköping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nyköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nyköping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nyköping som passar dig.

Freis Bageri
Ringv. 23
611 35 NYKÖPING


Ohlsons Brödbod
Ö. Storg. 7
611 34 Nyköping


ICA Maxi Nyköping
Gustafsbergsstigen 6
611 04 NYKÖPING


Farmors Glutenfria Bageri AB
V. Kvarng. 10
611 31 NYKÖPING


Andreas Weise AB
073 - 533 10 05Coop Nära
Ringv. 9
611 35 NYKÖPING


Hellmanska gårdens café
V. Trädgårdsg. 24
611 32 Nyköping


Princess Konditori, Thomas Swenson
Kärrboda Villa Sjöliden 1
611 95 NYKÖPING


Birgers Konditori AB
V. Storg. 12 Västerport
611 31 NYKÖPING

Annons:

Fika och frallor i Nyköping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nyköping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nyköping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nyköping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nyköping

I Nyköping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nyköping som också kan vara av intresse.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här kan du läsa mer om Nyköping om du vill veta mer än saker om bagerier i Nyköping.

I Nyköping hittade vi sammanlagt 9 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nyköping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: