Bagerier i Nävekvarn

Annons:
Hitta bageri i Nävekvarn - alla trevliga och mysiga bagerier i Nävekvarn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nävekvarn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Nävekvarn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nävekvarn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nävekvarn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nävekvarn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nävekvarn som passar dig.

Coop Nära
Nyköpingsv. 9
611 76 NÄVEKVARN

Annons:

Fika och frallor i Nävekvarn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nävekvarn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nävekvarn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nävekvarn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nävekvarn

I Nävekvarn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nävekvarn som också kan vara av intresse.

Nävekvarn är en tätort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Orten ligger vid Bråviken där Näveån mynnar i havet. Nävekvarns bruk anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010.

Yta: 111,49 hektar
Invånarantal: 795, år 2010

Här kan du läsa mer om Nävekvarn om du vill veta mer än saker om bagerier i Nävekvarn.

I Nävekvarn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nävekvarn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: