Bagerier i Mariefred

Annons:
Hitta bageri i Mariefred - alla trevliga och mysiga bagerier i Mariefred som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mariefred och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Mariefred. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mariefred erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mariefred

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mariefred. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mariefred som passar dig.

Coop Konsum
Ruddammsg. 2
647 30 MARIEFRED


Annas Hembageri
Marielunds Gård 2
647 92 MARIEFRED

Annons:

Fika och frallor i Mariefred

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mariefred är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mariefred. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mariefred från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mariefred

I Mariefred finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mariefred som också kan vara av intresse.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du läsa mer om Mariefred om du vill veta mer än saker om bagerier i Mariefred.

I Mariefred hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mariefred som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: