Bagerier i Malmköping

Annons:
Hitta bageri i Malmköping - alla trevliga och mysiga bagerier i Malmköping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Malmköping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Malmköping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Malmköping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Malmköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Malmköping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Malmköping som passar dig.

SwitsBake Int AB
Ängstuv. 1
642 60 MALMKÖPING


Olsson Krath, Lena
Fållökna Sjöuddsv. 2
642 96 Malmköping

Annons:

Fika och frallor i Malmköping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Malmköping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Malmköping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Malmköping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Malmköping

I Malmköping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Malmköping som också kan vara av intresse.

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du läsa mer om Malmköping om du vill veta mer än saker om bagerier i Malmköping.

I Malmköping hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Malmköping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: