Bagerier i Katrineholm

Annons:
Hitta bageri i Katrineholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Katrineholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Katrineholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Katrineholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Katrineholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Katrineholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Katrineholm som passar dig.

Circle K
Vingåkersv. 16
641 51 KATRINEHOLM


Hembagarns Konditori
Köpmang. 22
641 30 Katrineholm


Buney AB
Rönng. 3 D
641 52 Katrineholm

Annons:

Fika och frallor i Katrineholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Katrineholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Katrineholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Katrineholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Katrineholm som också kan vara av intresse.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Katrineholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: