Bagerier i Gnesta

Annons:
Hitta bageri i Gnesta - alla trevliga och mysiga bagerier i Gnesta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gnesta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Gnesta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gnesta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gnesta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gnesta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gnesta som passar dig.

Humbles Bageri o. konditori
Torgg. 1
646 33 Gnesta


Gnestabagaren AB
Marielundsg. 8
646 34 GNESTA

Annons:

Fika och frallor i Gnesta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gnesta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gnesta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gnesta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gnesta

I Gnesta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gnesta som också kan vara av intresse.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du läsa mer om Gnesta om du vill veta mer än saker om bagerier i Gnesta.

I Gnesta hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gnesta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: