Bagerier i Flen

Annons:
Hitta bageri i Flen - alla trevliga och mysiga bagerier i Flen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Flen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Flen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Flen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Flen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Flen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Flen som passar dig.

Circle K
Kungsv. 10
642 34 Flen


ICA Kvantum
N. Kungsg. 8
642 37 FLEN


Coop Extra
Götg. 1
642 37 FLEN

Annons:

Fika och frallor i Flen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Flen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Flen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Flen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Flen

I Flen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Flen som också kan vara av intresse.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du läsa mer om Flen om du vill veta mer än saker om bagerier i Flen.

I Flen hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Flen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Södermanland.
Annons: