Bagerier i Veberöd

Annons:
Hitta bageri i Veberöd - alla trevliga och mysiga bagerier i Veberöd som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Veberöd och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Veberöd. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Veberöd erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Veberöd

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Veberöd. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Veberöd som passar dig.

Olssons I Veberöd AB
Sandg. 18
247 62 Veberöd

Annons:

Fika och frallor i Veberöd

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Veberöd är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Veberöd. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Veberöd från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Veberöd

I Veberöd finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Veberöd som också kan vara av intresse.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du läsa mer om Veberöd om du vill veta mer än saker om bagerier i Veberöd.

I Veberöd hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Veberöd som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: