Bagerier i Tomelilla

Annons:
Hitta bageri i Tomelilla - alla trevliga och mysiga bagerier i Tomelilla som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tomelilla och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Tomelilla. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tomelilla erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tomelilla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tomelilla. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tomelilla som passar dig.

Reimans Bröd & Café AB
Österg. 11
273 30 Tomelilla


Kringlan
Tomeg. 7
273 34 Tomelilla

Annons:

Fika och frallor i Tomelilla

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tomelilla är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tomelilla. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tomelilla från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tomelilla som också kan vara av intresse.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du läsa mer om Tomelilla om du vill veta mer än saker om bagerier i Tomelilla.

I Tomelilla hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tomelilla som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: