Bagerier i Svedala

Annons:
Hitta bageri i Svedala - alla trevliga och mysiga bagerier i Svedala som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Svedala och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Svedala. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Svedala erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Svedala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Svedala. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Svedala som passar dig.

Circle K
Företagsg. 19
233 51 Svedala


Farmors Bageri
Bökebergsg. 10 C
233 32 SVEDALA

Annons:

Fika och frallor i Svedala

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Svedala är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Svedala. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Svedala från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Svedala

I Svedala finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Svedala som också kan vara av intresse.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om Svedala om du vill veta mer än saker om bagerier i Svedala.

I Svedala hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Svedala som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: