Bagerier i Strövelstorp

Annons:
Hitta bageri i Strövelstorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Strövelstorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Strövelstorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Strövelstorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Strövelstorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Strövelstorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Strövelstorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Strövelstorp som passar dig.

Ahlberg Bageri AB
Strövelstorpsv. 34
262 70 Strövelstorp

Annons:

Fika och frallor i Strövelstorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Strövelstorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Strövelstorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Strövelstorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Strövelstorp

I Strövelstorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Strövelstorp som också kan vara av intresse.

Strövelstorp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Strövelstorps socken i Skåne. Här ligger Strövelstorps kyrka.

Yta: 85,56 hektar
Invånarantal: 1087, år 2010

Här kan du läsa mer om Strövelstorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Strövelstorp.

I Strövelstorp hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Strövelstorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: