Bagerier i Staffanstorp

Annons:
Hitta bageri i Staffanstorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Staffanstorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Staffanstorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Staffanstorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Staffanstorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Staffanstorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Staffanstorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Staffanstorp som passar dig.

Circle K
Meteorv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Bengts Konditori
Torget 4
245 31 Staffanstorp


Tårtesset HB
Snöbärsv. 9
245 44 Staffanstorp

Annons:

Fika och frallor i Staffanstorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Staffanstorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Staffanstorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Staffanstorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Staffanstorp som också kan vara av intresse.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du läsa mer om Staffanstorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Staffanstorp.

I Staffanstorp hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Staffanstorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: