Bagerier i Sjöbo

Annons:
Hitta bageri i Sjöbo - alla trevliga och mysiga bagerier i Sjöbo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sjöbo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Sjöbo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sjöbo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sjöbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sjöbo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sjöbo som passar dig.

ICA Kvantum Sjöbo
Österg. 3
275 32 Sjöbo


Vollmers Spettkaksbageri AB
Malenas Gränd 6
275 33 SJÖBO


Café Mina Sockerdrömmar
Västerg. 39 C
275 33 SJÖBO

Annons:

Fika och frallor i Sjöbo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sjöbo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sjöbo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sjöbo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sjöbo som också kan vara av intresse.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du läsa mer om Sjöbo om du vill veta mer än saker om bagerier i Sjöbo.

I Sjöbo hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sjöbo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: