Bagerier i Simrishamn

Annons:
Hitta bageri i Simrishamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Simrishamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Simrishamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Simrishamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Simrishamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Simrishamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Simrishamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Simrishamn som passar dig.

Pedersens Konditori
Storg. 19
272 31 Simrishamn


Café Kagan
Stortorget 2
272 31 Simrishamn


ICA Supermarket
Kristianstadsv. 4
272 34 SIMRISHAMN


Circle K
Fabriksg. 21
272 36 SIMRISHAMN


Café Gallilé
Stenbocksg. 26
272 32 SIMRISHAMN


Thulins
Storg. 5
272 31 Simrishamn

Annons:

Fika och frallor i Simrishamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Simrishamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Simrishamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Simrishamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Simrishamn

I Simrishamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Simrishamn som också kan vara av intresse.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du läsa mer om Simrishamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Simrishamn.

I Simrishamn hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Simrishamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: