Bagerier i Påarp

Annons:
Hitta bageri i Påarp - alla trevliga och mysiga bagerier i Påarp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Påarp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Påarp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Påarp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Påarp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Påarp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Påarp som passar dig.

Drottninghögs Bageri Påarp
Ekebergav. 3
253 51 PÅARP


Carl Perssons Bageri, AB
Ekebergav. 3
253 51 PÅARP

Annons:

Fika och frallor i Påarp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Påarp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Påarp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Påarp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Påarp

I Påarp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Påarp som också kan vara av intresse.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du läsa mer om Påarp om du vill veta mer än saker om bagerier i Påarp.

I Påarp hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Påarp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: