Bagerier i Oxie

Annons:
Hitta bageri i Oxie - alla trevliga och mysiga bagerier i Oxie som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Oxie och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Oxie. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Oxie erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Oxie

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Oxie. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Oxie som passar dig.

Mor Idas bageri
Stengodsv. 139
238 30 OXIE


Polfärskt Bröd Malmö
Håltegelv. 11
238 39 Oxie

Annons:

Fika och frallor i Oxie

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Oxie är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Oxie. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Oxie från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Oxie

I Oxie finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Oxie som också kan vara av intresse.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa mer om Oxie om du vill veta mer än saker om bagerier i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Oxie som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: