Bagerier i Örkelljunga

Annons:
Hitta bageri i Örkelljunga - alla trevliga och mysiga bagerier i Örkelljunga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Örkelljunga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Örkelljunga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Örkelljunga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Örkelljunga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Örkelljunga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Örkelljunga som passar dig.

Continental Bakeries North Europe AB
Industrig. 14
286 36 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Fika och frallor i Örkelljunga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Örkelljunga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Örkelljunga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Örkelljunga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Örkelljunga som också kan vara av intresse.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du läsa mer om Örkelljunga om du vill veta mer än saker om bagerier i Örkelljunga.

I Örkelljunga hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Örkelljunga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: