Bagerier i Ödåkra

Annons:
Hitta bageri i Ödåkra - alla trevliga och mysiga bagerier i Ödåkra som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ödåkra och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ödåkra. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ödåkra erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ödåkra

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ödåkra. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ödåkra som passar dig.

Lantz Stenugnsbageri AB
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA


Lantz Stenugnsbageri
N P Mathiassons g. 17
254 74 ÖDÅKRA

Annons:

Fika och frallor i Ödåkra

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ödåkra är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ödåkra. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ödåkra från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ödåkra

I Ödåkra finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ödåkra som också kan vara av intresse.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du läsa mer om Ödåkra om du vill veta mer än saker om bagerier i Ödåkra.

I Ödåkra hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ödåkra som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: