Bagerier i Munka-Ljungby

Annons:
Hitta bageri i Munka-Ljungby - alla trevliga och mysiga bagerier i Munka-Ljungby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Munka-Ljungby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Munka-Ljungby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Munka-Ljungby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Munka-Ljungby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Munka-Ljungby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Munka-Ljungby som passar dig.

Bageriet Sjöstrand & Erics Bröd AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Gårdens Bröd, Firma
Aggarpsv. 173
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Konditori Centrum
Ö. Storg. 5
266 33 Munka

Annons:

Fika och frallor i Munka-Ljungby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Munka-Ljungby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Munka-Ljungby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Munka-Ljungby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Munka-Ljungby som också kan vara av intresse.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du läsa mer om Munka-Ljungby om du vill veta mer än saker om bagerier i Munka-Ljungby.

I Munka-Ljungby hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Munka-Ljungby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: