Bagerier i Lönsboda

Annons:
Hitta bageri i Lönsboda - alla trevliga och mysiga bagerier i Lönsboda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lönsboda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Lönsboda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lönsboda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lönsboda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lönsboda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lönsboda som passar dig.

Coop Konsum
Ö. Järnvägsg. 6
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Fika och frallor i Lönsboda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lönsboda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lönsboda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lönsboda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lönsboda som också kan vara av intresse.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du läsa mer om Lönsboda om du vill veta mer än saker om bagerier i Lönsboda.

I Lönsboda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lönsboda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: