Bagerier i Lomma

Annons:
Hitta bageri i Lomma - alla trevliga och mysiga bagerier i Lomma som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lomma och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Lomma. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lomma erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lomma

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lomma. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lomma som passar dig.

Lomma Hembageri AB
Seglareg. 4
234 31 LOMMA


Kajgatan34
Kajg. 34
234 39 LOMMA


Coop Konsum
Vegagatan 3
234 32 Lomma

Annons:

Fika och frallor i Lomma

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lomma är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lomma. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lomma från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lomma

I Lomma finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lomma som också kan vara av intresse.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om Lomma om du vill veta mer än saker om bagerier i Lomma.

I Lomma hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lomma som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: