Bagerier i Löddeköpinge

Annons:
Hitta bageri i Löddeköpinge - alla trevliga och mysiga bagerier i Löddeköpinge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Löddeköpinge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Löddeköpinge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Löddeköpinge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Löddeköpinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Löddeköpinge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Löddeköpinge som passar dig.

Café Bread and Cookies
Varuv. 2
246 42 LÖDDEKÖPINGE


Ålstorps Hembageri
Rådjursv. 2
246 52 Löddeköpinge


Café 23
Marknadsv. 1
246 42 LÖDDEKÖPINGE

Annons:

Fika och frallor i Löddeköpinge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Löddeköpinge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Löddeköpinge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Löddeköpinge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Löddeköpinge

I Löddeköpinge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Löddeköpinge som också kan vara av intresse.

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Här kan du läsa mer om Löddeköpinge om du vill veta mer än saker om bagerier i Löddeköpinge.

I Löddeköpinge hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Löddeköpinge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: