Bagerier i Ljungbyhed

Annons:
Hitta bageri i Ljungbyhed - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungbyhed som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljungbyhed och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ljungbyhed. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljungbyhed erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljungbyhed

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljungbyhed. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljungbyhed som passar dig.

Pomada Future AB
Skankhult 4804
264 54 LJUNGBYHED


Ljungbyheds Konditori
Skolg. 2
264 51 Ljungbyhed

Annons:

Fika och frallor i Ljungbyhed

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljungbyhed är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljungbyhed. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljungbyhed från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljungbyhed

I Ljungbyhed finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljungbyhed som också kan vara av intresse.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungbyhed om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljungbyhed.

I Ljungbyhed hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljungbyhed som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Skåne.
Annons: